Гречаний  мед


Гречаний мед - найпоширеніший в лісостепових і поліських районах. Він дуже пахне, має гострий смак, що злегка подразнює слизову оболонку горла, має темний, з червонуватим відтінком колір, при кристалізації утворює коричнево-жовту однорідну масу кашоподібної консистенції, що не твердіє. Містить...

Липовий мед

Липовий мед - високо цінується як харчовий і лікувальний продукт. Він має приємний ніжний аромат, чудовий смак, світлий з жовтуватим відтінком колір, при кристалізації утворює однорідну дрібнозернисту масу. Містить...

Детальніше про липовий мед

Забрус

Забрус – це воскові кришечки, мед та верхні частини стільників, зрізані перед відкачуванням меду. До складу воскових кришечок входить високоякісний віск, прополіс, квітковий пилок, секрет слинних залоз, бджіл. Забрус містить вітаміни А, С, Е та групи В, білки, макро- та мікроелементи, органічні кислоти, ефірні масла, різноманітні ферменти, смоли, жири, вуглеводи та ін. Він володіє...
 

Детальніше про забрус

  Квітковий пилок  

Квітковий пилок - це один з основних харчових продуктів бджоли. Бджолина сім'я потребує від 15 до 55 кг пилку на рік. Прилетівши на квітку, бджілка треться об тичинки збирає на себе пилок. Потім лапками зчищає його і відправляє...

Детальніше про Квітковий пилок

Перга

Перга — квітковий пилок рослин, який збирають медоносні бджоли, змочують нектаром, складають у комірки стільників, утрамбовують і заливають медом. Перга — важливий корм для бджіл; містить білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі, вітаміни, ферменти, гормони.

Детальніше про пергу

Контакт

Дмитро
Місто Львів

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode